KARANGAN KARANGAN KUH :D

Monday, August 30, 2010

Lame nye!!


huhhhhh.. kelihatan blog ini sudahh berhabuk,
tape tape, saya bersihkan kejap taww..

*after few minutes*



yeahhh!! blog saya sudaa kembali ceria, riang ria raya bersama biskot CORNFLAKES!!


AHHAHAHAHAHA :D

gillaaa lama akuhh ta meroyan kat reban itik akuhh niyy kan kan??
sampai na type ponn terkentut kentut. haha.
hak alaahh! mcm ko ta pena kentut jehh na euw euww~ haha :D
akuh tawu mesti kowang tgh mish gile kat akuhh.
auww so sweet lahh kowgg. haha :D

akuhh da lame ta update blog niyy,
sbb harituh akuh pikey sameh ade na delete or stay jeh blog niyy.
so dlm 3hari akuh muhasabahkan diri, pikey masak2,
then akuh decide ta jadi na delete :)
okeyy , aku start kan dgn post baru di bulan September niyy.
pejam celik, pejam celik da bulan sembilan.
yeahh, bulan niyy banyak tarikh yang akuhh nanti nantikan:

1HB SEPTEMBER: my 8th month couple's annversary <3
10 SEPTEMBER: HARI RAYA AIDILFITRI :D
26 SEPTEMBER: HARI PENINGKATAN UMUR -_-"

okeyy saya VERY TERUJA bercampur EXCITED pada bulan niy. :)

sepanjang bulan 9 niyy, banyak gilaa benda jadi.
huhu. mari lahh mendengar keluh kesah akuh yg sah,
ko tanak dengar ade akuh kesah ??
haha.!! panday kan akuh berpantun santun. :D
yerr, adylla lagih banyak merepek kerepek dari bercerite mengenai realiti.
ini mungkin disebabkan otak nye berfungsi secare fantasi jehh memanjang. haha. :D
kowang paham ta ape yang akuh maksud kan niyy? -_-"
yer yer, pabila saya EXCITED, percakapan saya akan jadi tunggang langgang,
kerana ingin sampaikan semua perkare dalam keadaan serentak. =.=
sumpa akuh ckp yang wat penat jeh kowang bace, sbb akuh pon ta paham apee yg akuh tulis. haha ;p

rilex laa! tadi tuh baru mukadimah.
mcm kowang wat karangan laa. mule2 mesti na kne wat pendahuluan.
then isi-isi penting pastuhh baru penutup.
baru lahh dapat full marks. haha. :D
okey okeyy, lets START!

isi isi penting:
okeyy, jangan banyak tanyee kenapa akuhh suke mencarot mengarot.
ini semua adalah satu cara luahan hati akuhh yang tengah benggang dgn owg2 disekeliling. :)
yeahh. ini adalah cara terbaru akuh untuk melepaskan geram terhadap orangg.
haha. akuh senyum niyy, ta semestinye dlm hati akuh tuhh always bunge2 okeyy.
marks that words pleasee! :)
yer akuh hypokrit sbb pure2 happy, but if akuh murung mcm terung ponn kowang paham ke hati akuhh?
akuh da malas na maki maki or sound ketepek kepada orang orang yang menyaketkan jiwa.
sekarang bia banyak simpan didalam hati dan pura pura happy
padahal didalam hati, bia ALLAH jehh yang tawuu. :)
yerr. THIS IS A NEW DYLLA!
yang banyak belajar untuk sentiasa bersabar dan akan berubah. :)

penutup
kesimpulan nyee, akuh da malas na amek port pasal hal2 yang tade kaitan dgn akuh ataupon adee,
sebab akuh da malas na amek peduli. dan akuh muak untuk amek tahu.
akuh niyy dilahirkan utk menjadi seoarang hamba ALLAH.
dan akuh hanya akan tunduk hanye pada DIA!
dan akuh percaye, semua bende yang terjadi hanyalah dugaan dari dye,
dan akuh akan sentiasa bersabar menghadapinye.
kowang buad laa pape kat akuhh pon, i dun care anymore.

sekian, terima kasih. :)

Thursday, August 19, 2010

i've found this notes!

Membuat wanita tersenyum itu merupakan keindahan.
jika kita dapat memandang senyuman itu dari wanita yang dekat dengan kita.
Bagaimana membuat wanita tersenyum, berikut tipsnya :


1.Jangan memeluk temannya atau temanmu kerana akan membuatnya merasa cemburu.
2.Pegang tangannya pada setiap masa meskipun hanya sekejap saja.
3.Peluk dia dari belakang.
4.Tinggalkan pesanan message untuk dia untuk membangunkan dia dari tidurnya.
5.Jangan pergi jalan-jalan dengan sahabatmu jika dia sedang tidak bersama kamu, kamu mungkin tidak mengetahui betapa menyakitkannya hal itu bagi dia.
6.Jika kamu sedang berbicara dengan seorang wanita, setelah kamu selesai berbicara, berjalanlah dan peluklah dia serta ciumlah dia… Tunjukkan pada dia bahwa dia milikmu dan mereka bukan apa-apa.
7.Perkenalkan dia pada teman-temanmu sebagai kekasihmu.
8.Bermain dengan rambutnya.
9.Merasa kesal apabila ada lelaki lain memegang-megang dia dan dia tidak menyukainya.
10.Buat dia tertawa, jika kamu mampu membuat dia tertawa. kamu mampu membuatkan dia melakukan apa saja.
11.Biarkan dia tertidur lelap di dalam pelukanmu.
12.Jika dia marah padamu, cium dia.
13.Jika kamu perhatian pada dia, katakan...!
14.Setiap lelaki harus memberikan kekasih mereka 3 benda: teddybear (dia akan membawanya dan memeluknya setiap kali dia akan tidur), perhiasan (dia akan menyimpannya dengan baik-baik untuk selamanya), dan baju  (dia akan memakainya kemana saja).
15.Layanlah dia macam biasanya, meskipun sedang berkumpul dengan teman-teman.
16.Renunglah kedua matanya dan tersenyumlah pada dia.
17. Ingat hari ulang tahunnya dan belikan dia sesuatu, meskipun itu sederhana dan tidak mahal, itu adalah pemberian dari KAMU. Itu berarti segalanya bagi DIA.
18. Katakan pada dia bahwa dia cantik atau menarik, dia perlu tahu bahwa dandanannya tidak sia-sia.
19. Pergi jalan-jalan bersama dia setiap kali kamu cuti dan kamu harus mengajak kekasihmu jalan-jalan bila bila saja.
20. Jika kamu perhatian pada dia… TUNJUKKAN!


its so DAMN OBVIOUSLY!! :D

Wednesday, August 18, 2010

yeayyy!! so happy :D

ariniyy my zulhilmi cutii. yeayy!
nanti pas alek keje na ajak dye jalan2 japp. ;p
lagiponn jarang da g window shopink nan dyee.
yelaa, masing bz keje. kalo jumpe ponn jap jap jehh.
time dye amek akuhh balek keje, then street anta akuhh blek uma.
sbb akuhh kepenatan. balek street na tido jehh. huhu.
so mlm niyy na spent time nan dye skett. :)

9pm: balek keje.

akuh: bee! jumm teman i g tgk2 baju japp jumm.? ( wat muke chomeyl ;p )
zull : okeyy jumm ! :) ( haa, bagos kan laki akuhh, sekali jehh ajak ;p)


so ktowang pon jenjalan laa tgk2 baju kurung. tetibe ohhmaigudd!!
ade satuh baju niyy lawa gile babenk !!
mmg akuhh da berkenan gile lahh.sekali check2 harge. senyum dulu :)
RM 2500 !!!! gile ke hape !! baek akuhh tempah kat rizalman ;p




then jalan jalan lagihh, zul berkate:

zull : " sygg, i rase macam na belanje youu GCB laa. :) "
i was like, ohmaigud !! mmg akuhh da lame mengidam na makann !!
akuh pandang dye andd wat muke chomeyl lagihh sekali ;p
akuhh: " eh na na nakkk!! :D tapi kite jalan jalan laa dulu bee, kenyang lagihh
niyy. makan berbuke tadii . :) " ( huhu. mmg akuh sengih sampai telinga ;pp)
zull: " yelaa, kite jalan jalan dulu. i lanje youu baju 1. :) " ( so sweet ;p)
akuh: " betol niyy ?? hehe. ;p " (huhu, niyy yg sukee niyy ;pp )
aww aww* how sweet youu sygg, rase cam na giget giget jehh youu! haha ;pp

then ktowang stop kat satuh kedai niyy,
just want to looking around, but then akuh try test satuh cekak niyy.
mura jehh seyh ! rm 3.90 jehh. kecik2 jeh cekak dye. very simple.
so akuhh ponn pegi kaunter na baya laa kann.
Sekali.... NAHH HAMEK KAWW !!!!
rupe rupeye harga dye RM 33.90 lahh dylla rabon. -_-"
akuh pown: " hah? 33.90 ke? igtkan 3.90 tadii. ta jd beli laa "
then street blaahh dari kedayy. hahaha! chomeyl kan pangai akuhh? :D
eh! best doe wat camtuhh, ta caye cube kowang tryy. haha.!
gile ke hape, cekak mcm pasa malam jehh, tapi CEKIK mcm ape tahh.
baek laa akuhh beli baju or kasot ke kan kan??
haha!! da lame akuh ta wat pangai cilake mcm tuhh.
terhibur siket hati asek memendam perasaan jehh.
pastuhh mmg akuhh gelak non stop jelaa sepanjang jalan. hahahahaha :D

kejadian di mcd:

skgg turn zull pulakk masok airr. haha. akuhh pon ta paham nan ktowang niyy.
kalo datinkk tuhh, retard jehh memanjang! haha. :D
patotlaa ditakdirkan bersame. aminn. :)
yeayy! mybee belikan 2set large GCB. 2eskem sundae strawberry. 1 nugget. :)
aww* its all my fav !! thanks sayanggg!! iloveyouu so muchh.!!
finnalyy!! saya merase jugakk berger ituu.!!
tetibe zull bersin. klaka gile laa. mmg akuh ta tahan time tuhh!! haha :DD
pastuh start topik bunyik2 bersin plakk da, bersin mcm badot laa, ketap gigi laa!!
hahahaha. wth laki akuhh niyy!! pangai bukan2. bodo2 jehkan dowg niyy kann. hahaha :D
pastuh masok plak ke topik private. im so sorry sayangg. pomish i takan wat lagihh. :(
thanks coz salu tahan nan i. i sayangg youu sangat. <3
12stgh am baru na alek. (besok keje kot dylla!!! -_-")
urghhhhhhh. penat penat!! 
thanks bee for this!! :)
i love youuuu zulhilmi. :D

Monday, August 16, 2010

Congrats dylla !

Seperti biase ariniyy akuh laa yang paling awal.
Akuhh ingatkan da lambat.
penat penat akuh berlumba lari coz takot lambat.
kowang bayangkan laa time2 pose yang perot tghh kosong tuhh,
kowang berlari lari dan naik tangga.
perghhhh!! senak bhaii. !! 
nah hamek kaw dengan gastrik pulak datang menyerang ;(
sampai sampai jehh, tengok2 butik ta bukak lagihh.
ouhh gud dylla .! anda owg pertame sampaii. okeyy shit !!
hey! can you guys be more punctual. ??!!
mase itu emas tahuu?? -_-"
(haha, poyo jehh akuhh, pdahal dlu time skula muke dye jeh yg lambat. huhu)


Apakah yang perlu kita lakukan jika owg dtg lambat ??


A) menghadiahkan mereka satu set 4P iaitu penumbuk, penyepak, penendang dan pelangkong.


B) menghadiahkan mereka satu utas jam yang paling besa, iaitu JAMBAN.


C) menghadiahkan mereka dgn senyuman tanpa henti selama 1jam.
(haha! annoying gile doe kalo camniyy!! :D )


D)  belanje mereka set lunch tapak kaki.


sila kan vote. :)

Sunday, August 15, 2010

partime workingg :DD

aduyayy.ariniy liat btol na mangon pegi keje.
Urghhhh !! ngantokk ouhh.!! berat jehh badan  =.=
kompem lambat akuhh ariniyy. kol 9stgh baru laa na mangonn.
pastuh kang na bersiap kangg, lame mengalahkan na pegi kawen. huhu.

Huuwaarrgghhhhhh!!!!!
( menguap tahap anak tekak leyhh kuwa lihat dunia. ;pp )
bangon dan street mandi. (mandi pown na dkt 30min)
Siap siap, bersolek dan berdandan. ( satuh jamm )
suda siap, menghadap cermin (15minit)
jumlah keselurahan dylla bersiap = 1jam 45min. haha :DD
so pukol 10.35am baru akuhh na pegi keje.
bagos dylla. pukol 11 awak da na masok keje yerr. =.=
 akuh sampai BB pukol 11suku, duddap2 jantong akuhh takot lambat nanti kene mara.
cpt cpt akuh jalan, berlari lari. huhu.
last last akuh sampai, butik ta bukak lagihh.!!
wadepakk.!! penat taww akuh bergegas, huhu. hampeh tol.!!
so akuh berposing posing sebentar ;pp
10 min kemudian, ahseng (bos akuh) bru sampaii.
dye niyy memang! kalo dye pegi datingg, mesti butik tutopp awal, :DD
pastuhh esok harinye mesti butik bukak lambat. haha.
hariniyy ta ramai sangat costumer, suam2 kuku jehh. haha. ;p
so akuh mmg bosan tahap cipan dan kebetulan tgh rajenn.
akuhh clean kan sumeh stokk kat dalam store. sumeh akuhh susun leklok kot.
eh weyhh! kowang igt siket ke akuh kemass tuhh ?? banyak kott.!

tgk niyyy!!!
haaa! kowang jgn men gile!! sumeh akuhh susun tuhh.
( eh eh, botol air tuhh bukan akuh punyee keyhh! bos akuh yg punye. -___-" )
sbb tuh bos syg akuhh ouhh. eh serious sumeh bos syg akuhh ;pp
sampai staff2 len ade hasad dengki nan akuhh. ta paham betol =__=
len kali, kalo mahu disayangi bos, rajen berkerja.
jgn tahu mengedik jehh yer kakak2. -_-"
huhu. kat tempat keje, akuhh yg paling mude, so yg len sume tuwe2 ;pp
kakak2 akuh laa sumeh tuhh. dowang panggil akuhh "dekla".
huhu. suke2 bagi nickname kat akuhh =.=

haaa, meyh akuh na story sket laa kan pasal dengki mendengki niyy.
since akuh keje situhh, bos bos bos akuhh ( ade 3org bos)
mmg paling rapat andd paling take care lahh pasal akuhh. huhu.
sampaikan ade orang2 disekeliling mencemburui saya. haishh. sian laa awk :)
serious, pangai akuh kat tempat keje len gile! pendiam ya amat.!
( akuh pon tatwu asl jd pendiam ;p)
bos akuh syg kat akuh coz akuh ta byk ckp. ta mengular andd bleyy dikate kan rajen laa kot,sbb akuh wat keje tanpa bersuara. huhu. thats why my boss love me. :D
so ade laa sekumpalan "ahmoy" yang ala ala manje niyy jeles nan akuhh. ;p
sumpa sore dye chomeyl sgt. ishh. mmg manje gile lahh akuh ckp.!
kiut miut sore dye mcm donald duck. huhu.
suke sgt ngumpat pasal akuhh. ishh terima kasih atas umpatan. aminn :)
tgk akuh puji lagih ko taww kakak chomey!
ckp ko chomeyl, kiut miut andd manje lagihh. haha :DD
pape jehlaa kann. akuh ta pedulik pon ko na kate ape kakak chomeyl.
bkn ko bayo gaji akuhh. kann kakak?
so tadehal lahh. teruskan mencemburui. cemburu itu bermakne saya hebad, :D
sekian. :)

Monday, August 9, 2010

Ouhh unitar.!

what the tiredness day.

hariniyy akuhh kene pegi register kat UNITAR.
Fuhh, sumpa teramat penat coz berkejer ke sana sini.
sebab apee?
ohh. dylla tuhh mmg macam tuhh, suke buat keje last minit.
then sumehnye menjadi kelam kabot dann akan meyusakan owg disekelilingg -___-"
benggong ko dylla.!!
hari yang nak pegi register, barulaa terhegeh2 na carik mane document yang na dibawak,
baru laa na lengkapkan document2 tuhh sumah andd pegi mintakk cop skolaa.
baru na pegi tangkapp gamba pasport lahhh. sumeh baru ko na wat !
okeyy, thumbs up dylla. very good. =__=

thanks my bee, coz tolong i setelkan sumeh andd tolong hanta kan i.
andd sorry coz menyusakan youu. hmm :(

kejadian di skolahh:
akuhh ta pakayy tudung, so akuh malas laa na masok skola.
akuh suro zul  yg tolong pegi pejabat, and mintak kan cop skula.
kebetulan junior akuh ade, akuh lepak laa nan dowang.
so zul pegi ke pejabat. 10min kemudian, dye dtg balekk.
dye kate skula tanak cop document2 akuhh.! wtf ??!!
siot tol, takan na blacklist akuhh kott weyhhh !! huhu. T-T
ohh tidak, saya hanye berdrama king ;pp
dowang na original copy lahh. terbaek lahh! akuh bwk yg fotostet jehh kot.
takan na suro akuh patah balek weyhh. ta bertimbang berat betol laa. huhu.
tapi ! naseb baek ade my hero ;p
zul tolong saya wat rayuan kat cekguu penolong kanan mintak cop jugakk.
akhernye dapat, syukur alhamdullillah. Ohh sweet my hero. :DD

pas da sesiap hal hal berkaitan skula, street pegi Unitar.
mule mule pegi Unitar Kelana Jaya. last last, dowang da pinda Sunway da.
Okeyy, thanks Unitar !! last minit baru na kasi tahuu. :)
Thenn, ktowang pon pegilahh mencari dimana lokasi Unitar terbaru.
then street pegi register, last2 taleyh na register, sbb terlupe bawak duwet 1500.
iyerr, dylla mmg cengituhh. careless dan lalai. ! -____-"
then Unitar suro dtg balek esokk. okeyy terima kasehh daun keladi.
tommorow jumpe lagihh ;pp

3pm: Everythings Done. :)

so zul ajak laa akuh pegi shahlam, minom cendol eskem kat seksyen 2 nun.
mmg da lame seyhh akuh ngidamm. ! akhirnyee pegi gakk :)
otw ke shahlam, singgah pegi isi minyak japp, zul pegi bayarr dan akuh dudok termenung.
( jgn suro akuh isi minyakk. memang akuhh ta retii. -____-" )
tetibe zul tanye akuh soklan, yg wat akuhh senyumm sampai telinga. :DD
how so sweet lahh u beee. then tetibe dye bagi akuhh cadburyy! yeayyy!! :DD
hehe, thanks sygg coz u mmg memahami i awal bulan i suke apee :pp
i sayang u yunkk. i lovee youuu so much muchh muchhh <3

sampai di tempat destinasi, street order cendol tuhh.
walaweyhhh!! sedap sdeapppp!! :DD
pas abehh ape sumehh, balek ke sentul. tapi pegi "datink" japp ;pp
haha. pas datink2, mmg badan akuh da penat tahap gile khinzir.
ajak zul pulang. sampai uma street dummmmmmmmm!!

fuhh. choas gile lahh ariniyy. -___-"
thanks to orang yg terlibat, my mum, mydad, my abg, and my bee.
i love youu all. <3

Sunday, August 8, 2010

the best day !

7HB August, Hari sabtu lepas: 
My bestfren syuda and with her's boyfie keyrol,
datang rumah aku coz nak lepak2 sini andd bermandi manda. :D
Serious rindu sangat dengan dorang sejak aku berpindah dari gombak tuh. huhu.

11.30am: Dorang sampai rumah aku.
Duhh~ aku baru lepas mandi and tak sempat pakai papepun lagih,
dorang dah sampai. Mengejot seyh. terkujat aku, HAHA :D
Aku pon cepat cepat pakai bajuu, then pegi amek dorang kat guard house.
Pastuh lepak lepak japp, bergossip-ing sedikit (maklum laa lame tak jumpe :p)
sementara nak tunggu BUAH HATI TERCINTA datang bawa makanan. huhu.
Aww* so baeklahh u bee, belanje kitorang makan. hehe ;p
and lepas makan makan siket, terus street terjon pool. HAHA :DD

1.30pm: Acara renang tendang.

berenang, berenang di muara,
hati hati dilambung ombak. ewahhh~ :DD

tengah syok syok mandi, tetibe ade sekor makhluk asing dari Planet Apes
datang kacau aku dengan syuda yang tengah syok syok main selam selam.
Adoii, dah laa gemok, boyot, botak pulak tuhh !! dah mcm toyol kott !!
Serious dye retard dohh !! Tetibe jeh carik pasal dengan kitorang. haih -_-"
Mule mule dye men terjun terjun dekat sebelah kitorang, punye laa besa pool tuhh, nak jugak terjun dekat dengan area-area kitorang. tapi malas nak layan, buat donno jehlaa.
pastuh tetibe dye men percik2 air pulak, haih. Sabar lagii. Tak amek port jugak.
Tapi yang si zul pulak pegi melayan dye, balas men percik2 air balik dengan toyol tuhh.
yang si toyol tuh dah seronok ade orang layan dye, menjadi jadi laa dyee. HAHA.
Pastuh bile dah sumeh stop malas nak layan dye, dye start balik buat pangaii lain nak tarik perhatian. Tapi kali nii lagi laa melampau, maen campak2 batu pulak ?!
Aku pun apee lagii, naik laa bengang ! haha. lame tak shot pale orang. haha ;pp
tapi macam shit! dye bukan nak paham ponn. ngee geram! -_-" Yang zull dah takut dah kang tak pasal pasal aku pegi pijak anak orang tuhh, dye ajak mandi kat pool lagi satu. huhu. haih. dye memang wengweng siket ouhh. sumeh orang kat pool tuh dye kaco. dengan guard guard sekali. mental mental. macam niy punye orang pun adee =.= 

3petang: mereka semua mengila.
Dah start dah perangai dorang, macam macam aksi and macam macam gaya,
pangai tak senonoh semua dah keluar. takde yang sopan sopan dah. hahaha. :DD
Dengan maen gelengsor care terkini nyee. huhu.
hanye kitorang jehh yang tahu cemane kitorang punye caree. hahaha. adoii.
Pastuh kitorang maen game, sambong sambong lirik laguu.
Sape yang tak dapat sambong lirik lagu tuhh, kene denda campak dalam pool.
WHAT TER FROGGGG !! HAHA :DD
sorry, aksi aksi kitorang memag tak dapat ditayangkan.
kerana sangat ganas untuk ditonton. HAHA :DD
sumeh kepale otak dah mereng time tuh.




syuda: 6kali dicampak.
keyrol: 2kali dicampak.
zull: 6kali dicampak.
dylla: 2 kali dicampak.
cisss!! kalo tak akuh da menang dohh.!
dowang kasi akuh lagu adamaya dgn lagu apetahh,
mane akuh tahu lagu2 tuhh. =.=




video
huhu. tp seriously very the superb best gile. (haha! ko tgk ayat aku ;p)
sampai aku dah tak larat nak maen coz penat gelak gelak mcm langsuir,
penat nak mengangkat dan mencampak dorang yang badan sah sah macam bapak orang (zull) and Syuda and Keyrol pun sumpa berat gilaa, HAHA! :D
Badan aku jeh yang senang nak diangkat, dicampak dan dilambungkan.
Itu pasal dorang hayun aku masuk pool kaw kaw punye. Kuang ajo betoi. :D


THANKS A LOT TO :
ahmad zulhilmi.
nur syuhaida.
khairul amry.
sbb korang buwat aku happy gile harini.
setelah lame aku dok terkurung kat rumah tak watpee. haha :DD
nanti datang mandi lagihh weyhhh !!
Sayang korang! :)

Tuesday, August 3, 2010

i missed it.! :(

MY COUPLE RING.!! :(
sudah hilangggg.!! saya rindukan nyee. hukhuk :(



Beeeee! i'm so soryyyy.
i tak sengaje, i memang careless kann. :(
hurmm, i tak reti nak jage elok elok barang yang you kasi. :(
pasniy tak payah beli pape dah dekat i ehh.
i bukan tau nak jagee betol2.
i rindu sangat sangat dengan cincin niyy. waaaa~
i'm so sorrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyy. :(
mintak maaf. hmm

Monday, August 2, 2010

Mengenali Dylla :)

Raja Nor Adillah bt Raja Shamsuddin.

 
My personality:
  • I’m loud.
  • I cry easily.
  • I'm hoydenish
  • I'm Egonish
  • I'm childish.
  • I have a bad temper. (towards certain people)
  • I’m easy to get along with.
  • Love to laugh out
  • Love to do sumting stupid
  • Always do last minutes work

My appearance:
  • I wear makeup everytime i wanna go out.
  • I wear contacts.
  • I wear Gucci's perfume.
  • I wear Paris Hilton's perfume.
  • I straighten my hair often.
  • I wear dresses.
  • I wear skirts.
  • I wear jeans.
  • I wear tshirts

Relationships:
  • I’m in a relationship with Ahmad Zulhilmi.
  • I'm so happy with him.
  • I'm really love him so much.
  • I’ve told someone I loved them when I didn’t.
  • I’ve told someone I didn’t love them when I did. 
  • I’ve been in love and failed for many times.
Friendships:
  • I have a best friend.
  • I have at least more than ten friends.
  • I can trust at least five people with my life.
Music:
  • I listen to R&B.
  • I listen to pop.
  • I listen to rock.
  • I listen to techno
  • I listen to country. 
  • I listen to Acoustic. 
  • I listen to Heavy Metal
  • I download music.
  • I’m one of those people who play songs repeatedly until i hate it.
Entertainment:
  • I'm texting with him almost whole day everday.
  • I’ve spent 6 hours on a computer .
  • I spend at least six hours a day watching television.
  • I’ve seen and liked Gossip Girl.
  • I’ve seen and liked One Tree Hill.
  • I’ve seen and like Americas Next Top Model.
  • I’ve seen and like Prison Break.
  • I’ve seen and like American Idol.
  • I’ve watched movies.
School:
  • I’ve yelled at a teacher.
  • I’ve been sent to the principals office.
  • I’ve walked out of class.
  • I’ve skipped an entire day of school
  • A teacher has called my parents.
  • I’ve skipped a whole month of one certain class.
  • I’ve been arrested by police because i'm skipped my scholl once.
  • I’ve been suspended.
  • I’ve had an in-school suspension.
Hates:
  • cockroach
  • crossing road
  • cigarette
  • exam
  • liars
  • betrayer

Loves:
  • perfume
  • camera
  • choclate
  • ice-cream
  • high heels.
  • dress.
  • contact lenses.
  • movies
  • window shoping.
  • sleeping
  • eating.
  • dancing.